Zwemtocht Oude IJssel 30 juni 2013

Archived in the category: Kanoën, Nieuws, Roeien
Posted by Robert on 03 jul 13 - 0 Comments

Op 30 juni 2013 hebben zwemverenigingen De Gendten (Ulft) en NDD (Doetinchem) voor het eerst een zwemtocht (zie website) in de Oude IJssel georganiseerd. Onze kajakkers waren gevraagd om mee te varen met de zwemmers.

De reacties van de kajakkers waren na afloop zeer positief: men vond het leuk om te zien en om mee te varen. Maar niet alleen de kajakkers waren positief: ook uit het publiek kwamen veel reacties. In de eerste plaats was men uiteraard onder de indruk van de zwemmers, maar ook de roeidemo en de aanwezigheid van de kajakkers werd erg leuk gevonden (eindelijk activiteiten in en op het water!).

Foto’s kun je hier, hier en op Achterhoek foto bekijken.

Al met al een geweldig evenement en voor herhaling vatbaar!

Contact | Algemeen e-mailadres: info@rkvhetanker.nl Copyright © Roei- en Kanovereniging “Het Anker” 2012-2021