De kanocursus is begonnen

Archived in the category: Kanoën, Nieuws
Posted by Robert on 06 feb 12 - 0 Comments

Op Zaterdag 4 februari is onze kanocursus van start gegaan. Onder leiding van Ed en Rigo Heldoorn hebben we een aantal technieken geoefend, tijdens de eerste les zijn we voornamelijk ingegaan op wat je moet en kunt doen indien je omgaat met je kajak (en natuurlijk op wat je juist niet moet doen).

Er zijn nog steeds een aantal plaatsen beschikbaar voor deze cursus, het is nog mogelijk om je hiervoor op te geven. Mocht je vrienden/familie/buren hebben die ooit interesse hebben getoond in kajakken, laat ze dan contact opnemen met info@edheldoorn.nl.

Aandachtige luisteraars

Contact | Algemeen e-mailadres: info@rkvhetanker.nl Copyright © Roei- en Kanovereniging “Het Anker” 2012-2021